Τοποθέτηση αντιδιαρρηκτικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Το τζάμι είναι το πλέον ευάλωτο αλλά και επικίνδυνο δομικό στοιχείο. Είναι υπεύθυνο για τον τραυματισμό και την νοσηλία χιλίαδων ανθρώπων κάθε χρόνο από τα θραύσματα ενός σπασμένου τζαμιού. Με την χρήση υψηλής ποιότητας μεμβρανών, η membranestzamion.gr θωρακίζει τα τζάμια (χωρίς να τα αντικαθιστά, άμεσα και επί τόπου), μεταμορφώντας οποιοδήποτε γυαλί, σε γυαλί ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα χρήσης αντιδιαρρηκτικών μεμβρανών είναι:

  • ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΑΛΙΟΥ – Η ειδικά κατασκευασμένες μεμβράνες της Solar Gard ενισχύουν την μηχανική αντοχή του γυαλιού έως 18 φορές, αφού απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας από την πρόσκρουση αντικειμένου.
  • ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ – Η μεμβράνη δημιουργεί έναν ιστό που “φυλακίζει” όλα τα θραύσματα του σπασμένου γυαλιού προστατεύοντας εσας και την περιουσία σας.
  • ΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ – Ο συνδυασμός της ακρυλικής κόλλας με την ελαστικότητα του κρυσταλλικού πολυεστέρα δημιουργούν ένα τείχος που δυσκολεύει οποιαδήποτε προσπάθεια διάρρηξης.

Οι αντιδιαρρηκτικές μεμβράνες είναι ιδανικές για όλους τους χώρους που χρειάζονται πρόσθετη ασφάλεια και προστασία, όπως Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Φροντιστήρια, Καταστήματα, Τράπεζες, Δημόσιους χώρους κτλ. Οι Μεμβράνες ασφαλείας καθώς και όλες οι μεμβράνες τζαμιών και αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου και σκαφών παρέχονται από την εταιρεία 3Μ.

Share this page