Τοποθέτηση Αντιτραυματικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Το τζάμι είναι το πλέον ευάλωτο αλλά και επικίνδυνο δομικό στοιχείο. Είναι υπεύθυνο για τον τραυματισμό και την νοσηλία χιλίαδων ανθρώπων κάθε χρόνο από τα θραύσματα ενός σπασμένου τζαμιού. Με την χρήση υψηλής ποιότητας μεμβρανών, η membranestzamion.gr θωρακίζει τα τζάμια (χωρίς να τα αντικαθιστά, άμεσα και επί τόπου), μεταμορφώντας οποιοδήποτε γυαλί, σε γυαλί ασφαλείας.

Η εταιρία μας τοποθετεί και εφαρμόζει μεμβράνες τζαμιών με υπευθυνότητα και σας παρέχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα χρήσης αντιτραυματικών μεμβρανών ασφαλείας:

  • ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΑΛΙΟΥ – Η ειδικά κατασκευασμένες μεμβράνες της Solar Gard ενισχύουν την μηχανική αντοχή του γυαλιού έως 18 φορές, αφού απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας από την πρόσκρουση αντικειμένου.
  • ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ – Η μεμβράνη δημιουργεί έναν ιστό που “φυλακίζει” όλα τα θραύσματα του σπασμένου γυαλιού προστατεύοντας εσάς και την περιουσία σας.

Οι αντιτραυματικές μεμβράνες είναι ιδανικές για όλους τους χώρους που χρειάζονται πρόσθετη ασφάλεια και προστασία, όπως Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Φροντιστήρια, Καταστήματα, Τράπεζες, Δημόσιους χώρους κτλ. Οι μεμβράνες τζαμιών που τοποθετούμε είναι της εταιρείας 3Μ.

 Τοποθέτηση Αντιτραυματικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ από 23€ το μέτρο.

Share this page