Τοποθέτηση αντιτρομοκρατικών Μεμβρανών Ασφαλείας 3Μ

Τοποθετούμε και εφαρμόζουμε μεμβράνες τζαμιών.

Το τζάμι είναι το πλέον ευάλωτο αλλά και επικίνδυνο δομικό στοιχείο. Είναι υπεύθυνο για τον τραυματισμό και την νοσηλία χιλίαδων ανθρώπων κάθε χρόνο από τα θραύσματα ενός σπασμένου τζαμιού. Με την χρήση υψηλής ποιότητας μεμβρανών, η membranestzamion.gr θωρακίζει τα τζάμια (χωρίς να τα αντικαθιστά, άμεσα και επί τόπου), μεταμορφώντας οποιοδήποτε γυαλί, σε γυαλί ασφαλείας.
Οι αντιβανδαλιστικές μεμβράνες που εφαρμόζουμε για τα παρακάτω αποτελέσματα, είναι η ultra S600 και η ultra S400 της 3Μ.
Πλεονεκτήματα χρήσης αντιτρομοκρατικών μεμβρανών είναι:

  • ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΑΛΙΟΥ – Η ειδικά κατασκευασμένες μεμβράνες της Solar Gard ενισχύουν την μηχανική αντοχή του γυαλιού έως 18 φορές, αφού απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας από την πρόσκρουση αντικειμένου.
  • ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ – Η μεμβράνη δημιουργεί έναν ιστό που “φυλακίζει” όλα τα θραύσματα του σπασμένου γυαλιού προστατεύοντας εσας και την περιουσία σας.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ – Ο συνδυασμός της ακρυλικής κόλλας με την ελαστικότητα του κρυσταλλικού πολυεστέρα δημιουργούν ένα τείχος με μέγιστη αντοχή εφελκυσμού, που δυσκολεύει οποιαδήποτε προσπάθεια διάρρηξης.
  • ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – Η ποιότητα των μεμβρανών της δεν επιρρεάζεται από την πολυετή έκθεση στον ήλιο και σε περίπτωση πυρκαγιάς θα καεί χωρίς να διασκορπίσει φλόγες και θα συγκρατήσει τον θρυμματισμό των τζαμιών.

Οι αντιτρομοκρατικές μεμβράνες είναι ιδανικές για όλους τους χώρους που χρειάζονται πρόσθετη ασφάλεια και προστασία, όπως Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Φροντιστήρια, Καταστήματα, Τράπεζες, Δημόσιους χώρους κτλ. Οι Μεμβράνες ασφαλείας καθώς και όλες οι μεμβράνες τζαμιών και αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου και σκαφών παρέχονται από την εταιρεία 3Μ.

Share this page