Τοποθέτηση Ημιδιάφανων Διακοσμητικων Μεμβρανών 3Μ

Η εταιρία μας τοποθετεί και εφαρμόζει μεμβράνες τζαμιών με υπευθυνότητα και σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα λύσεων στον τομέα των μεμβρανών δίνοντάς σας λύσεις όχι μόνο κάλυψης της γυάλινης επιφάνειάς σας, με μεμβράνη αμμοβολής αλλά και με πολλές παραλλαγές ημιδιαφανών films.

Όλες οι ημιδιαφανές μεμβράνες τζαμιών επιτρέπουν τη μερική κάλυψη, ώστε να μπορείτε κρύψετε από τα αδιάκριτα βλέμματα μόνο τα σημεία που θέλετε, χωρίς να στερείτε στους ανθρώπους, που βρίσκονται εντός του χώρου σας, την ορατότητά τους. Αυτό το πετυχαίνουμε καλύπτοντας το τζάμι με λωρίδες διαφορετικού πάχους που μπορείτε να το επιλέξετε εσείς. Μία λύση που συνιστάται σε εσωτερικούς χώρους γραφείων.

Επίσης σας παρέχουμε επιπλέον διακοσμητικές λύσεις, εφαρμόζοντας στη επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε, τετράγωνα (καρώ) ή ψηφίδες αμμοβολής, σε διαστάσεις ανάλογα τις ανάγκες σας, καλύπτοντας έτσι την επιφάνειά σας με ομορφιά και στυλ.
Οι παραπάνω λύσεις συνδυάζονται άψογα με τη μεμβράνη αμμοβολής, συμπληρώνοντας εικαστικά την προσοχή των ανθρώπων που το παρατηρούν, ενώ ταιριάζουν σε παράθυρα με λευκά πλαίσια αλουμινίου

Αλλάξτε και μεταμορφώστε το απλό τζάμι με την ομορφιά και τη διακριτικότητα της αμμοβολής, εμποδίζοντας το φως και τα αδιάκριτα βλέμματα να εισχωρήσουν στον χώρο σας. Όλες οι μεμβράνες μειώνουν την ταλάντωση του τζαμιού και το γυαλί δε γίνεται θράυσματα για να σας τραυματίσουν στην περίπτωση που σπάσει. Οι Μεμβράνες ασφαλείας καθώς και όλες οι μεμβράνες τζαμιών και αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου και σκαφών παρέχονται από την εταιρεία 3Μ.

Share this page