Τοποθέτηση μεμβράνης προστασίας χρώματος auto-moto

Τα συνήθη προβλήματα με το χρώμα των αυτοκινήτων μας είναι είτε η διάβρωση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα είτε οι χαρακές με κλειδί ή άλλο αιχμητό αντικείμενο. Αυτά τα προβλήματα με το χρώμα του αυτοκινήτου σας είναι ζημιές που σας οδηγούν στο φανοποιείο και το κόστος μπορεί να είναι από λίγες εκατοντάδες ευρώ έως και πάνω από 2.000€.

Με την τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης προστασίας χρώματος, σε αυτοκίνητα και μηχανές, προστατεύετε ουσιαστικά το χρώμα από πέτρες, γρατζουνιές, μυγάκια και γρατζουνιές διατηρώντας το πάντα σαν καινούριο, κρατώντας σταθερή την αντικειμενική του αξία.

Η μεμβράνη προστασίας χρώματος είναι μία ιδιαίτερα σκληρή μεμβράνη με διάφανη όψη που μπορεί να καλύψει τα μεταλλικά και τα πλαστικά σημεία του οχήματός σας συμπεριλαμβανομένων των φαναριών και των καθρεπτών του οχήματός σας.

Προσοχή, η μεμβράνη προστασίας χρώματος πρέπει να τοποθετείται μόνο από 100% εξειδικευμένους εφαρμοστές. Είναι πολύ εύκολο να καταστραφεί από λάθος εγκατάσταση.

Share this page