Η Εταιρεία μας

 Επίσημος Αντιπρόσωπος 3Μ

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε εξειδικευμένες εφαρμογές σύγχρονων υλικών, που προσφέρουν ισχυρή προστασία, φωτοθερμική άνεση και απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε χώρο που υπάρχουν τζάμια.

Εισάγει και προωθεί πολυεστερικά films (μεμβράνες ασφαλείας), που θωρακίζουν οποιοδήποτε απλό, ευάλωτο τζάμι, μετατρέποντάς το, σε τζάμι υψηλής ασφαλείας, αδιάρρηκτο, ακίνδυνο και αδιαπέραστο.

Με την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηλιοπροστασία και θερμομόνωση που μπορεί να μας προσφέρει ένα τζάμι, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό (τέντες, ρολά, στόρια).

Με την τεχνική του car wrapping ή αλλιώς τοποθέτηση αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου, πετυχαίνουμε μια πιστή μίμηση carbon χρώματος ή οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο επιθυμείτε. Η εξέλιξη της τεχνικής αλλαγής χρώματος, είναι η τοποθέτηση ειδικών μεμβρανών 3Μ, για αλλαγή χρώματος σε σκάφη κάθε τύπου.

Τέλος με τις διακοσμητικές μεμβράνες, συμπληρώνει μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοποιώντας ιδανικά κάθε γυάλινη επιφάνεια που σας περιβάλλει.

Η memvranestzamion.gr, στηρίζεται στη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία, τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, που σας επισκέπτεται και με τις μετρήσεις ειδικών οργάνων, σας βοηθάει να επιλέξετε το καλύτερο για σας και το χώρο σας αποτέλεσμα.

Share this page